GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

De tävlar i "Alla mot alla"

Tv • Publicerad 5 augusti 2022
Tidigare mästarna Jonatan Unge och Hanna Hellquist återvänder till "Alla mot alla". Pressbild.
Tidigare mästarna Jonatan Unge och Hanna Hellquist återvänder till "Alla mot alla". Pressbild.Foto: Discovery

Sanna Lundell, Markus Krunegård och Tony Irving. Det är några av de tävlande när frågesporten "Alla mot alla" avslöjar sina första deltagare för säsongen.

De första klara tävlingsparen tillhör grupp ett och bland dem finns både nya förmågor och gamla bekanta, bland annat flera tidigare vinnare.

Tävlar gör den här gången: Bea Uusma och Magnus Betnér, Hanna Hellquist och Jonatan Unge, Clara Henry och Tony Irving, Kalle lind och Ina Lundström, Messiah Hallberg och Kajsa Grytt, Amanda Ooms och Niklas Källner, Amie Bramme Sey och Markus Krunegård samt Anders Öfvergård och Sanna Lundell.

Premiärprogrammet sänds den 29 augusti.

Programledare är som vanligt Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.