GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Def Leppard avviker från mallen

Skivrecension • Publicerad 1 juni 2022
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Rock

Def Leppard

Album: Diamond star halos

Skivbolag: Mercury / Universal

Glamlegendarerna från Sheffield har länge vägrat att åldras. Kanske har det varit för det bättre; deras charm ligger trots allt i deras 80-talsdefinierande sound. På sitt tolfte album provar de för ovanlighetens skull på en del nytt, varav mycket faller platt.

Dubbla samarbeten med Alison Krauss landar i den sortens outhärdliga countryrock som NRA älskar att ljudsätta sin propaganda med. Kid Rock-nivåerna skjuter i taket.

‘’Goodbye for good this time’’ tar en orkestral riktning som fungerar bättre än väntat. Bastunga Foo Fighters-kopian ‘’Open your eyes’’ landar också riktigt snyggt. Topparna är dessvärre få och bandet låter alltjämt som bäst när de följer sin sedan länge urgröpta mall av trallvänlig arenarock.

Alexander ForslundSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.