Annons

Dolph Lundgren försvarar Amber Heard

Nöje • Publicerad 1 juni 2022
Dolph Lundgren ger sin syn på Amber Heard efter att de jobbat tillsammans. Arkivbild.Foto: Andy Kropa/AP/TT

Dolph Lundgren spelar i "Aquaman"-filmerna tillsammans med Amber Heard. Efter att en namninsamling i syfte att få Heard sparkad från "Aquaman 3" nått 4,5 miljoner underskrifter delar den svenska skådespelaren med sig av sitt intryck av Heard enligt The Independent.

– Hon är fantastisk. Jag jobbade med henne på både den första och den andra "Aquaman". Vi spelade in i London i höstas.

Annons

Han fortsätter att beskriva hur den förtalsanklagade Amber Heard uppträdde vid inspelningarna.

– Jag hade en bra upplevelse av henne. Hon är väldigt vänlig, trevlig mot alla och bara jordnära. Hon hade med sig sin nyfödda bebis till inspelningen, vilket var gulligt, säger han.

Johnny Depp stämmer ex-frun Amber Heard på 50 miljoner dollar för en krönika som hon skrev i Washington Post 2018. Där beskriver hon sig själv som "en offentlig person som har upplevt våld i en nära relation". Under rättegången, som har pågått en månad, har många ur allmänheten tagit Depps parti mot Heard.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons