Annons

Dplay visar ny dokumentär om "Tiger king"

Tv • Publicerad 14 maj 2020
Tv-producenten Rick Kirkham talar ut om Joe Exotic från Netflixfenomenet "Tiger king" i dokumentären "Surviving Joe Exotic". Premiär på Dplay 22 maj. Pressbild.
Tv-producenten Rick Kirkham talar ut om Joe Exotic från Netflixfenomenet "Tiger king" i dokumentären "Surviving Joe Exotic". Premiär på Dplay 22 maj. Pressbild.Foto: Rick Kirkham Productions/Dplay

Den 22 maj är det premiär på Dplay för "Surviving Joe Exotic", en dokumentär om Netflixfenomenet "Tiger king: Murder, mayhem and madness" och dess huvudperson Joe Exotic.

I "Surviving Joe Exotic" lägger tv-producenten Rick Kirkham fram det han kallar för sanningen om den excentriske tigeruppfödaren Joseph "Joe Exotic" Maldonado Passage.

Annons

Kirkham anlitades av Exotic för att producera en webbserie, men allt material gick upp i rök i det som misstänks vara en anlagd brand efter att männen grälat.

Rick Kirkham flyttade därefter till Bodø i Norge, där han numera lever.

– Min första känsla var att jag verkligen gillade honom. Han var en riktig karaktär och han var väldigt rolig att vara med. Men det förändrades efter bara några månader, när jag fick se och lära känna den sanna Joe Exotic, och förstod vem han verkligen var, säger Kirkham i "Surviving Joe Exotic".

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons