GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dynamisk lyssningsupplevelse med Nao

Skivrecension • Publicerad 29 september 2021 • Uppdaterad 30 september 2021
R&B/Soul

Nao

Album: And then life was beautiful

Skivbolag: RCA Records

Det går att känna igen sig i den londonbaserade artistens sinnesstämning i hennes tredje studioalbum, som andas själviakttagelse. Åren som har passerat sedan hennes senaste skivsläpp har varit händelserika. Hon ha fått ett barn, gått igenom ett uppbrott, blivit utbränd och grammy-nominerad i kategorin “Best Urban Contemporary Album”. I det här albumet visar hon sin sårbarhet. Texterna kan ibland vara mörka och svärtade, men när de vävs in i en soul-brokad blir resultatet ändå upplyftande och vackert. Det känns helande och Nao utger ännu mer känsla när hon får in afrobeat – som i låten ”Antidote” där den nigerianska stjärnan Adekunle Gold gästar. Således blir det här en dynamisk lyssningsupplevelse som ger en graciös soul-touch. Det är fullt fokus framåt för Naos del, vilket ger en hopp.

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.