Annons

Exet våldgästade Britney Spears bröllop

Britney Spears har gift sig med pojkvännen Sam Asghari. Men bara timmar före vigseln blev tillställningen våldgästad av barndomsvännen Jason Alexander, som stjärnan var gift med i lite över två dygn för nära 20 år sedan.
Nöje • Publicerad 10 juni 2022
Britney Spears och Sam Asghari har sagt ja till varandra. Arkivbild.
Britney Spears och Sam Asghari har sagt ja till varandra. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Jason Alexander, som 2004 var gift med popundret Britney Spears i 55 timmar, tog sig olovligen in på området inför stjärnans bröllop med pojkvännen Sam Asghari på torsdagen.

Alexander, som senare greps av polis, direktsände intrånget på sociala medier. Han ska ha hävdat att han var bjuden till bröllopet. Själva vigseln rapporteras ha varit planerad till några timmar senare.

Annons

Amerikanska medier rapporterade under torsdagen hur en kavalkad av kändisar anlände senare under dagen för att närvara vid vigseln. Däremot uppges varken Spears föräldrar, syskon eller barn ha varit där.

Det är tredje gången som Spears gifter sig, 2004–2007 var hon gift med Kevin Federline som också är far till hennes två tonårssöner.

På torsdagskvällen, amerikansk tid, bekräftade Asgharis medarbetare Brandon Cohen enligt AP att paret gift sig.

– Jag är överlycklig att den här dagen har kommit och att de är gifta. Jag vet att han har velat det här länge, säger Cohen.

Spears och Asghari förlovade sig i september i fjol, i november befriades Spears från ett 13-årigt förmyndarskap. I maj meddelade den 40-åriga sångerskan att hon hade fått missfall efter att i april gått ut med nyheten att hon var gravid.

Sam Asghari och Britney Spears möttes 2016 under inspelningen av en musikvideo till hennes singel "Slumber Party".

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons