Annons

Fallon och Kimmel bytte pratshow med varandra

Tv • Publicerad 2 april 2022
Jimmy Fallon hoppade fredag den 1 april in som värd för ABC:s "Jimmy Kimmel live". Arkivbild.
Jimmy Fallon hoppade fredag den 1 april in som värd för ABC:s "Jimmy Kimmel live". Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP
"Jimmy Kimmel live!" spelas in på Hollywood Boulevard i Los Angeles – den här veckan med Jimmy Fallon som programledare. Arkivbild.
"Jimmy Kimmel live!" spelas in på Hollywood Boulevard i Los Angeles – den här veckan med Jimmy Fallon som programledare. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP

De är vana att bli sammanblandade med sina snarlika namn och identiska programupplägg. I år beslutade sig pratshowvärdarna Jimmy Fallon och Jimmy Kimmel för att bjuda publik och tittare på ett storslaget aprilskämt – de bytte helt enkelt show med varandra.

Jimmy Kimmel satte sig på planet till New York för att leda NBC:s "Tonight show" och Jimmy Fallon i sin tur reste till Kalifornien för att vara värd för ABC:s "Jimmy Kimmel live", skriver The Hollywood Reporter.

Annons

Överraskningen var total för både studiopubliken och tv-tittarna som fick se Kimmel intervjua bland andra Hugh Jackman, medan Fallon hade Justin Timberlake som gäst. Även Red Hot Chili Peppers hade ett körigt schema då de fungerade som musikaliska gäster i båda programmen.

Jimmy Fallon erkände senare i sändningen att de jobbat hårt för att hålla upplägget hemligt och att de två pratshowvärdarna planerat upptåget i fyra år.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons