Annons

Fincher bekräftar: "Mindhunter" läggs ned

Tv • Publicerad 23 oktober 2020
Jonathan Groff spelar en av huvudrollerna i "Mindhunter". Pressbild.
Jonathan Groff spelar en av huvudrollerna i "Mindhunter". Pressbild.Foto: Patrick Harbron

Regissören David Fincher bekräftar nu att han inte tänker göra en tredje säsong av "Mindhunter". Dramaserien där FBI-agenter försöker komma under huden på seriemördare har släppts i två säsonger på Netflix. Tidigare i år meddelade strömningstjänsten att alla skådespelare hade lösts från sina kontrakt på en tredje säsong.

– Vi levde med serien i nästan tre år, under sex till sju månader per år. Det var en 90-timmars arbetsvecka och absorberade allting i ens liv. När jag var färdig med säsong två var jag utmattad och sade att jag inte visste om jag hade orken till ännu en säsong, säger Fincher i en intervju med Vulture .

Serien ska ha varit väldigt kostsam att spela in. Den utspelar sig under sent 1970-tal och i huvudrollerna syns Jonathan Groff, Holt McCallany och Anna Torv. David Fincher är mest känd för "Seven", "Fight club" och "Gone girl".

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons