Annons

"Ghostbusters"-skådis attackerad – man gripen

Nöje • Publicerad 15 november 2020
Den kanadensiske skådespelaren Rick Moranis är känd från filmer som "Älskling, jag krympte barnen" och "Ghostbusters". Här fotograferad 1994. Arkivbild.
Den kanadensiske skådespelaren Rick Moranis är känd från filmer som "Älskling, jag krympte barnen" och "Ghostbusters". Här fotograferad 1994. Arkivbild.Foto: AP/TT

En man har gripits misstänkt för attacken mot den kanadensiske skådespelaren Rick Moranis på öppen gata i New York i oktober, rapporterar Sky News.

67-årige Moranis är känd från filmer som "Älskling, jag krympte barnen", "Ghostbusters" och "Det våras för rymden". I oktober blev han offer för vad polisen beskriver som en "slumpmässig och oprovocerad attack" när han promenerade på New Yorks gator i närheten av Central Park.

Annons

I en övervakningsvideo som polisen har släppt syns en förbipasserande man slå ner Moranis till marken med en rak höger för att sedan strosa vidare till synes oberörd.

New York-polisen meddelar att man på lördagen grep en man som misstänks för attacken.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons