Annons

Heard inför nya mötet med Depp: "Stor smärta"

Nöje • Publicerad 10 april 2022
Johnny Depp möter ex-frun Amber Heard i rätten igen. Arkivbild.
Johnny Depp möter ex-frun Amber Heard i rätten igen. Arkivbild.Foto: AP

Amber Heard har publicerat ett uttalande inför det nya förtalsmålet med ex-maken Johnny Depp, som tar sin början i Virigina på måndagen.

Depp hävdar att Heard förtalat honom i en artikel som hon skrev för The Washington Post 2018.

Annons

I uttalandet, som citeras av The Independent, skriver Amber Heard:

"Jag namngav honom aldrig, snarare skrev jag om priset kvinnor betalar för att tala emot maktmän. Jag fortsätter att betala det priset men förhoppningsvis kan både jag och Johnny gå vidare när det här fallet avslutas. Jag har alltid behållit en kärlek till Johnny och det orsakar mig stor smärta att behöva leva ut detaljerna i vårt tidigare liv tillsammans."

I november 2020 förlorade Depp ett förtalsmål mot brittiska The Sun, även det gällande en artikel där Hollywoodstjärnan kallats för hustrumisshandlare. Domstolen avfärdade Depps förtalsanklagelser med hänvisning till att artikeln, enligt domarens uppfattning, visat sig vara "huvudsakligen sann".

Amber Heards representanter ansåg att även förtalsmålet mot The Washington Post i och med detta borde vara utagerat, men vann inte gehör.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons