Annons

Heche utreds för drograttfylla efter krasch

Skådespelaren Anne Heche utreds för misstänkt drograttfylleri sedan hon i fredags körde in i ett bostadshus med sin bil.
Nöje • Publicerad 12 augusti 2022
Anne Heche. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Ett blodprov av den amerikanska skådespelarens blod har visat tecken på narkotika, enligt Los Angeles-polisen. Men en mer grundlig toxikologisk undersökning av blodet behöver göras, för att se vilka ämnen det rör sig om och skilja dem från eventuella läkemedel hon behandlats med efter olyckan.

Heche fick efter kraschen dras ut av räddningsarbetare från den brinnande bilen, som hon var ensam i. Hon vårdas fortsatt på sjukhus. Den senaste uppdateringen om skadeläget kom i tisdags då en talesperson uppgav att 53-åringen låg i koma med brännskador och skador på lungorna.

Annons

Polisen uppger vidare att man fortfarande samlar bevis från olycksplatsen och att förundersökningen fortsätter.

Anne Heche har medverkat i en rad tv-serier liksom filmer som "Sex dagar sju nätter", "Donnie Brasco" och "Wag the dog". Hon medverkade i tv-såpan "Another world" mellan 1987 och 1991. I hennes självbiografi från 2001 tog hon upp sina problem med psykisk ohälsa.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons