Annons

Holland spelar danslegendaren Fred Astaire

Film • Publicerad 6 december 2021
Tom Holland byter Spindelmannen mot dans i sin kommande film. Här poserar han inför den kommande lanseringen av ""Spider-Man: No way home".
Tom Holland byter Spindelmannen mot dans i sin kommande film. Här poserar han inför den kommande lanseringen av ""Spider-Man: No way home".Foto: Joel C Ryan

Tom Holland byter ut sin Spindelmannen-dräkt mot steppskor. 25-åringen kommer att spela den legendariska dansaren, skådespelaren och sångaren Fred Astaire i en film om dennes liv.

– Jag spelar Fred Astaire, japp det gör jag, bekräftar Spindelmannen-skådisen för nyhetsbyrån AP.

Annons

Filmens producent Amy Pascal sade nyligen att hon ville att Holland skulle spela rollen, men han har fram tills nu inte kommenterat det. Arbetet är ännu i sin linda, Holland har ännu inte läst filmens manus, som blev klart för bara en veckan sedan.

– De har inte gett det till mig än. Amy Pascal har manuset, hon ringde mig på Facetime tidigare. Jag låg i badet och vi hade ett underbart Facetime-samtal, berättar Holland.

Hans dansbakgrund har kanske inte direkt lyfts fram i hans superhjältefilmer, men britten spelade som 12- till 14-åring huvudrollen i musikalen "Billy Elliott", mellan 2008 och 2010.

Men innan Holland kliver i steppskorna har han en till Spindelmannen-film att lansera – "Spider-Man: No way home" går upp på bio den 15 december.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons