Annons

Ilsken Crowe kör in i amerikanska biosalonger

Film • Publicerad 12 maj 2020
Blir det Russell Crowe som återinviger de amerikanska biograferna med filmen "Unhinged"? Det hoppas i alla fall filmens distributör på. Arkivbild.
Blir det Russell Crowe som återinviger de amerikanska biograferna med filmen "Unhinged"? Det hoppas i alla fall filmens distributör på. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Om allt går enligt plan ska filmen "Unhinged", med Russell Crowe i huvudrollen, bli den första filmen som sätts upp på bio i USA om och när salongerna öppnar igen i sommar, skriver Variety.

Filmens distributör har satt den 1 juli som premiärdatum, vilket är drygt två veckor innan Christopher Nolans actionspektakel "Tenet" är tänkt att gå upp.

Annons

Vissa delstater i USA har börjat lätta på coronarestriktionerna och därmed möjliggjort att verksamheter kan öppna igen. Det är däremot långt ifrån säkert att stora marknader som Los Angeles och New York kommer att ha kommit i gång igen i juli.

– Om det finns platser där folktätheten är sådan att biografer inte kan öppna så är det okej. De kanske håller stängt i New York eller Chicago eller San Francisco, men mindre städer och förorter lär vara öppna och där kommer det att finnas ett uppdämt sug efter ny film, säger filmbolaget Solstice Studios vd Mark Gill.

"Unhinged" handlar om en kvinna vars liv förvandlas till en mardröm sedan hon av misstag råkat tuta på fel bilist (spelad av Crowe).

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons