Annons

Ingrosso och Sandman spelar live för Dplay

Musik • Publicerad 8 maj 2020
Benjamin Ingrosso ska spela live i en folktom arena. Konserten sänds på Dplay. Arkivbild.
Benjamin Ingrosso ska spela live i en folktom arena. Konserten sänds på Dplay. Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT
Felix Sandman ska spela in en livesänd konsert för Dplay.
Felix Sandman ska spela in en livesänd konsert för Dplay.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Artisterna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman ger varsin konsert inför folktomma läktare i en ny konsertsatsning från Dplay.

Från och med den 15 maj går det att se konserterna, som kommer att innehålla hits som "Boys with emotions" och "The dirt".

Annons

"Så glad och tacksam för att få möjligheten att giga tillsammans med mitt band trots den rådande situationen i världen. Väldigt speciellt att inte kunna köra inför publik men jag hoppas folk kan få lite hopp och glädje och känna samhörighet och värme genom musiken i denna tuffa tid", säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande.

Även Felix Sandman är glad för möjligheten att få spela.

"Konstigt men också väldigt fint att få köra ett livegig på detta sätt trots situationen i världen idag. Saknar redan att köra inför publik och känna energin från mina fans men jag tror att vi tillsammans via musiken med mera kan få styrka och energi att ta oss igenom detta och gå mot en ljusare framtid. Ta hand om varandra", hälsar han i samma pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons