Annons

Johnny Depp släpper album med Jeff Beck

Dagen efter det att domen fallit i förtalsmålet mot Amber Heard ställde sig Johnny Depp återigen på en scen – och skådespelaren släpper även ett album tillsammans med gitarristen Jeff Beck inom kort.
Nöje • Publicerad 3 juni 2022
Johnny Depp släpper ett album tillsammans med den brittiske gitarristen Jeff Beck. Arkivbild.
Johnny Depp släpper ett album tillsammans med den brittiske gitarristen Jeff Beck. Arkivbild.Foto: AP/TT

Inför hundratals jublande fans spelade Depp under torsdagskvällen tillsammans med den brittiske gitarristen Jeff Beck på åtta låtar under en konsert i Gateshead i nordöstra England – och efter konserten meddelade Beck att duon nästa månad släpper ett album, skriver BBC.

Torsdagens spelning var den tredje i raden för den amerikanske skådespelaren i Storbritannien under den senaste veckan. Under söndagen dök Depp oannonserat upp på Jeff Becks konsert i Sheffield och dagen därpå gästade han den brittiske gitarristens spelning i Royal Albert Hall i London – till publikens stora glädje.

Kan inte betala

Annons

Under torsdagen meddelade också Amber Heards advokat Elaine Bredenhoft under en intervju i tv-programmet "Today Show" att den amerikanska skådespelaren inte kommer att kunna betala det skadestånd på drygt tio miljoner dollar hon dömts att betala sin exmake.

I intervjun kritiserade Bredenhoft även medierna för att ha gett en skev bild av Heard under rättegången.

– Jag motsatte mig att rättegången skulle filmas, vilket också finns dokumenterat, då den tog upp känsliga frågor. Men i stället förvandlades rättssalen till ett zoo, sa hon till NBC.

Depp också skyldig

Amber Heard dömdes i onsdag att betala drygt tio miljoner dollar i skadestånd och straffavgifter till sin tidigare man – men enligt domen har även Johnny Depp gjort sig skyldig till förtal och dömdes i sin tur att betala två miljoner dollar i skadestånd till sin ex-hustru.

Depp hade stämt Heard på 50 miljoner dollar för förtal efter en krönika hon skrivit i Washington Post 2018.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons