Annons

Jon Batiste lämnar "The late show"

Musik • Publicerad 12 augusti 2022
Jon Batiste lämnar "The late show" efter sju år. Arkivbild.
Jon Batiste lämnar "The late show" efter sju år. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

I sju år ledde han husbandet i Stephen Colberts "The late show". Men nu lämnar Jon Batiste programmet, skriver Deadline.

Den som tar över stafettpinnen som bandledare är multiartisten Louis Cato. Han har tillfälligt hoppat in och lett bandet under sommaren. Cato har gjort samarbeten med stora artister som Beyonce och John Legend.

Annons

"Louis Cato är ett musikalisk geni. Han kan lära sig att spela Mozart på ett skohorn på en eftermiddag," sade Colbert när han under gårdagen meddelade bytet av bandledare.

Jon Batiste lämnar programmet för att satsa på personliga och professionella intressen. Hans karriär har fått raketfart de senaste åren. Artisten vann fem priser på årets Grammygalan, varav ett för årets album. Han har också vunnit en Oscar för musiken i "Själen", från 2020.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons