Annons

Lady Gaga till attack mot Trump

Nöje • Publicerad 3 november 2020
Lady Gaga pratade på ett valmöte till förmån för Joe Biden.
Lady Gaga pratade på ett valmöte till förmån för Joe Biden.Foto: Andrew Harnik/AP/TT

I slutspurten av det amerikanska valet fortsätter Lady Gaga att försöka få de amerikanska väljarna att rösta på Joe Biden. På demokraternas valmöte i Pennsylvania höll hon ett engagerat tal där hon uppmanade amerikanerna att: "rösta som om era liv hängde på det, eller som om era barns liv hängde på det – för det gör det".

Lady Gaga framhöll också att Trump är en man som "tror att hans berömmelse ger honom rätten att ta tag i era döttrar, systrar, mammor eller fruars kroppsdelar", och refererade till Trumps ökända skryt från 2005 om att "ta kvinnor på fittan" (grab them by the pussy).

Trump pratade om Lady Gaga på sitt eget valmöte i Pennsylvania och sade att han "känner till många historier" om artisten. Där kritiserade han också Jon Bon Jovi, Jay-Z och LeBron James.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons