Annons

Lopez utsedd till årets ikon

Nöje • Publicerad 16 november 2020
Jennifer Lopez har utsetts till årets ikon. Arkivbild.
Jennifer Lopez har utsetts till årets ikon. Arkivbild.Foto: Matt Sayles/AP

Jennifer Lopez har utsetts till årets ikon, på 2020 års People's choice awards. Pop- och filmstjärnan hyllades för att alltid ha gått sin egen väg. När Lopez tog emot sin Peoples icon award pratade hon om året som gått.

– Före 2020 tänkte vi på att vinna den här utmärkelsen, eller det där särskilda priset, eller så funderade vi på vem som har sålt mest skivor. Det här året var nästa nivå, det visade oss vad som verkligen betyder något, och vad som inte gör det. Det visade mig vad som betyder mest. Människor. Alla vi, tillsammans, sade hon enligt Billboard.

Annons

Lopez hyllade också sina fans och accepterade utmärkelsen med "ödmjukhet och glädje".

Andra som blev firade var Justin Bieber, som utsågs till årets manliga artist, och Ariana Grande som blev årets kvinnliga artist. Bästa grupp togs hem av BTS som också tilldelades utmärkelsen för årets låt, "Dynamite", samt årets album.

Sammanlagt presenterades vinnare i hela 44 kategorier, och tre hederspris delades ut.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons