Annons

Marit Bergman klar för "Så mycket bättre"

Artistlistan växer till "Så mycket bättre". Nu är det klart att Marit Bergman ska vara med i årets upplaga av det populära TV4-programmet.
– Det blir råspännande, säger hon.
Nöje • Publicerad 1 maj 2023
Marit Bergman ska tolka och tolkas i "Så mycket bättre" i år. Arkivbild.
Marit Bergman ska tolka och tolkas i "Så mycket bättre" i år. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani / TT

Marit Bergman presenterades i "Efter fem" i TV4 som en av årets hittills åtta klara deltagare, och enligt henne var det självklart att tacka ja.

– Jag och mig agent har haft en dialog med "Så mycket bättre" i ganska många år, säger hon.

Annons

Med Marit Bergman i programmet får de andra artisterna en nästan 30 år lång popkarriär att hämta låtar ifrån till sina tolkningar. Efter några år med bandet Candysuck solodebuterade hon 2002. Bland Marit Bergmans största hitlåtar märks "Adios amigos", "I will always be your soldier" och "This is the year".

– Man har ändå gjort en del genom åren, verkar det som, säger hon.

I februari kom "Här kommer vargen", Marit Bergmans första album med ny musik på sju år.

Sedan tidigare är det känt att också Eagle-Eye Cherry, Dogge Doggelito, Lasse Holm, Ellen Krauss, Mapei, Peg Parnevik och Sanne Salomonsen ska vara med i "Så mycket bättre" i år.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons