Annons

Megaman uppges bli Netflixfilm

Film • Publicerad 14 december 2021
Mega Man som vi är vana att se honom, här från "Mega Man 11". Snart uppges han dock dyka upp som huvudperson i en film. Pressbild.
Mega Man som vi är vana att se honom, här från "Mega Man 11". Snart uppges han dock dyka upp som huvudperson i en film. Pressbild.Foto: Capcom

Det japanska spelföretaget Capcoms blå robot Mega Man ska bli Netflixfilm, rapporterar IGN.

Enligt spelsajten rör det sig om en otecknad fullängdsfilm som kretsar kring den klassiska figuren, som figurerat i en mängd tv-spel.

Annons

Netflix har själv inte bekräftat uppgiften. I stället är det produktionsbolaget Supermarché som på sin sajt uppger att manus- och regiduon Henry Joost och Rel Schulman, som tidigare gjorde "Project power" till Netflix, arbetar på projektet för just strömningsjätten.

Mega Man, som kallas Rock Man i hemlandet Japan, dök först upp i ett spel med hans namn 1987 till NES. Det senaste spelet, "Mega Man 11", släpptes 2018.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons