Annons

Neve Campbell har skrikit färdigt

Film • Publicerad 7 juni 2022
Neve Campbell dyker inte upp i den sjätte "Scream"-filmen. Arkivbild.
Neve Campbell dyker inte upp i den sjätte "Scream"-filmen. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Neve Campbell repriserar inte sin roll som Sidney Prescott i den kommande "Scream 6", bekräftar skådespelaren för Variety.

Hon beklagar beslutet, och konstaterar att hon är tacksam över vad filmserien och dess fans har inneburit för henne under ett kvarts sekel.

Annons

"Jag kände att erbjudandet som presenterades för mig inte motsvarade det värde som jag har tillfört serien. Det har varit ett väldigt svårt beslut att gå vidare", säger hon.

"Scream" fick en något av en nystart förra året. Den kommande uppföljaren, som ännu inte fått någon officiell titel, här tänkt att släppas nästa vår.

Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett återvänder till registolen, och Courteney Cox, Jenna Ortega, Melissa Barrera och Hayden Panettiere repriserar sina roller, enligt branschtidningen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons