Annons

Nicole Sabouné släpper ny skiva

Musik • Publicerad 14 april 2023
Nicole Sabouné släpper ny musik. Pressbild.
Nicole Sabouné släpper ny musik. Pressbild.Foto: Kimberly Ihre

Nicole Sabouné släpper en första singel från albumet "Kismet", som kommer i höst. Låten heter "Stop loving me" och hela skivan är inspirerad av regissören Sofia Coppolas filmuniversum. Ursprungsidén var att albumet skulle kännas som att det hade kunnat bli soundtrack till en Coppolafilm.

"Jag ville att det skulle kännas storslaget men samtidigt skört, jag gillar hur Sofia Coppola ofta lyckas förmedla just den känslan", säger Nicole Sabouné i ett pressmeddelande.

Annons

Hon har skrivit låtarna tillsammans med Billy Cervin. Niklas Stenemo från Kite och Björn Yttling från Peter Bjorn and John har också bidragit till låtskrivandet på albumet.

Nicole Sabouné är född 1991 i Sölvesborg. Hon slog igenom i programmet "The voice" och debuterade med albumet "Must exist" 2014. 2019 släppte hon ep:n "Nowhere to go".

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons