Annons

Petra Mede har corona – lämnar "Bonusfamiljen"

Tv • Publicerad 12 november 2020
Petra Mede har smittats av corona och hoppar av "Bonusfamiljen". Arkivbild.
Petra Mede har smittats av corona och hoppar av "Bonusfamiljen". Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Skådespelaren Petra Mede har smittats av covid-19 och kan därför inte medverka vid inspelningarna av SVT:s "Bonusfamiljen".

"Jag drabbades för två veckor sedan av covid-19. Det har fått mig att inse allvaret i denna pandemi. Nu är det hälsan som är prioritet ett. På grund av detta är jag tvungen att hoppa av 'Bonusfamiljen'. Jag vill passa på att tacka för de här fantastiska åren med 'Bonusfamiljen'. Det har varit bland det roligaste jag har gjort och jag kan bara hoppas att få vara med om något lika kul igen. Jag önskar hela produktionen ett stort lycka till", säger hon i ett uttalande.

En annan skådespelare kommer att ta över hennes roll i serien, meddelar SVT. Inspelningarna av den fjärde säsongen har precis inletts och planerat sändningsdatum är hösten 2021.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons