Annons

Ryan Goslings "Barbie"-låt på Billboardlistan

Musik • Publicerad 6 augusti 2023
Ryan Goslings "I'm just Ken" har tagit sig in på amerikanska topplistan. Arkivbild.
Ryan Goslings "I'm just Ken" har tagit sig in på amerikanska topplistan. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Ryan Goslings låt "I'm just Ken" från "Barbie" ligger på plats 87 på Billboardlistan, rapporterar amerikanska medier. Mark Ronson, som producerat soundtracket till filmen, har sagt till Vanity Fai r att han blev imponerad av skådespelarens röstresurser.

– Han förstod att han var tvungen att balansera på gränsen och inte göra den parodi, även om låten är ganska fånig emellanåt. När han tog de höga tonerna tänkte jag "den här killen har verkligen kraft i rösten!", säger Ronson.

Annons

"I'm just Ken" är Ryan Goslings första låt på Billboard Hot 100, då låten "City of stars" från filmen "La la land" 2016 endast hamnade på jazztopplistan och på den mer obskyra Digital Song Sales-listan, skriver Billboard. "City of stars" tilldelades också en Oscar för bästa låt.

Soundtrackalbumet till Greta Gerwigs "Barbie" gick direkt in som nummer två på albumlistan på Billboard.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons