Annons

Singlar flyttar ihop i nytt dejtingprogram

Nöje • Publicerad 4 november 2020
Ett nytt dejtingprogram hjälper singlar att leta kärleken. Pressbild.Foto: TV4

I det nya dejtingprogrammet "Kärleken flyttar in" letar singlar efter kärleken – genom att flytta ihop. Serien utspelar sig i en villa med två bostäder och i varje bostad flyttar det in ett potentiellt kärlekspar. Där ska de testa om kärlek kan uppstå om de ger varandra tid. Paren ska tillbringa minst ett och som mest fyra dygn tillsammans. Varje morgon får singlarna bestämma om de vill stanna kvar eller om de vill lämna villan.

Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4, kallar det för ett intressant experiment.

Annons

"Vilken dynamik uppstår mellan personer när de blir isolerade tillsammans? Blir det pinsamma tystnader eller spirande romanser? Programmet är verkligen baserat på äkta känslor bland riktiga människor och jag tror verkligen att den som någonsin varit kär eller önskar att bli det kommer känna igen sig", säger hon i ett pressmeddelande.

Programmet har premiär 16 november på TV4 Play och Sjuan.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons