Annons

Skymning i Slaktis flyttas till 2021

Musik • Publicerad 2 november 2020
Miriam Bryant skulle ha uppträtt på Skymning i Slaktis i höst. Nu flyttas evenemanget fram. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Musiksatsningen Skymning i Slaktis, som skulle ha ägt rum i Stockholm under hösten, skjuts upp till 2021. Anledningen är de nya skärpta restriktionerna i huvudstaden.

Planen var att Skymning i Slaktis skulle vara ett coronaanpassat evenemang med middag och konserter för sittande publik, med bland andra Miriam Bryant, Jonathan Johansson, Cherrie, Sarah Klang och Titiyo på scenen.

Annons

Thea Mårdbrant, en av initiativtagarna, säger i ett pressmeddelande att beslutet om att skjuta upp känns tungt.

"Vi har inte bara köpt in lite handsprit – vi har byggt en hel matsal, etablerat tillfälliga restaurangkök, gjort om lokalernas flöden och byggt publikläktare. Allt för att coronasäkra evenemangen med människors säkerhet i första rummet", säger hon.

Det är inte klart vilka datum som gäller för 2021. Köpta biljetter gäller till de nya datumen, eller återbetalas vid önskemål.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons