Annons

Stjärnorna sörjer Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley har avlidit och sörjs nu av kollegor i musikbranschen och stjärnor i Hollywood.
Vid pappa Elvis Graceland i Memphis samlas fans för att minnas och lämna blommor.
Nöje • Publicerad 13 januari 2023
Lisa Marie Presley vid premiären av "Mad Max: Fury road" där dottern Riley Keough spelade en av rollerna. Arkivbild.
Lisa Marie Presley vid premiären av "Mad Max: Fury road" där dottern Riley Keough spelade en av rollerna. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT
Ett fan placerar en blombukett vid Graceland i Memphis.
Ett fan placerar en blombukett vid Graceland i Memphis.Foto: Adrian Sainz/AP/TT

"Jag är så ledsen, jag saknar dig men vet att vi kommer att ses igen", skriver vännen John Travolta på Instagram.

Den brittiske sångaren Billy Idol har lagt upp en bild på Twitter från ett möte på Graceland på 1990-talet.

Annons

"Sorgligt att höra om Lisa Marie Presleys bortgång. Hon var väldigt vänlig i Memphis på 90-talet när hon gav mig en guidad tur genom några av de privata rummen på Graceland. Hon var underbar och vi framträdde tillsammans på modeveckan i New York under det tidiga 2000-talet", skriver han.

Hanks förkrossad

Tom Hanks spelade Elvis Presleys manager Tom "Colonel" Parker i Baz Luhrmanns Elvisfilm och han och frun Rita Wilson uppger att de är helt förkrossade av nyheten om Lisa Marie Presleys bortgång.

"Jag och Tom tillbringade en hel del tid med familjen under marknadsföringen av filmen. Lisa Marie var så ärlig och rakt på sak, sårbar och väldigt förväntansfull inför premiären. Hon var så välformulerad om sin pappa, vad filmen betydde för henne och att den var en hyllning till hans gärning", skriver Rita Wilson på Instagram.

Artisten Pink kände även hon Presleyfamiljen. I ett inlägg skriver hon:

"Lisa Marie, du var unik. Rolig som f-n, smart, känslig, begåvad, kvick, grym, kärleksfull, generös, dömande men du hade alltid rätt. Lojal. Och du avgudade dina barn".

Fans besöker Graceland

Sångerskan Leann Rimes skriver att familjen upplevt mycket sorg de senaste åren i och med Lisa Marie Presleys son Benjamins självmord 2020 och att hon tänker på de övriga familjemedlemmarna.

"Jag hoppas att hon vilar i frid i sin fars armar", skriver hon.

Lisa Marie var nio år gammal när hennes pappa Elvis dog i sitt hem i Graceland. Lisa Marie levde inte i Memphis men besökte nöjesparken ofta, senast i söndags när Elvis skulle ha fyllt 88 år.

– Elvis dog ung, Lisa Marie dog ung. Det gjorde hennes son också, säger ett fan som kört till Graceland för att lämna blommor, till nyhetsbyrån AP.

Lisa Marie kommer att begravas på Graceland, precis som hennes pappa Elvis och sonen Benjamin, uppger en talesperson för dottern Riley Keough.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons