Annons

Sylvester Stallone ansluter till "The suicide squad"

Film • Publicerad 15 november 2020
Skådespelaren Sylvester Stallone ska medverka i filmen "The suicide squad". Arkivbild.
Skådespelaren Sylvester Stallone ska medverka i filmen "The suicide squad". Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer/AP/TT

Sylvester Stallone har en roll i superskurkfilmen "The suicide squad". Filmens regissör James Gunn avslöjade nyheten på Instagram på lördagen, skriver Variety.

"The suicide squad" är mer en omstart än en uppföljare av David Ayers film "Suicide squad" från 2016. Svenske Joel Kinnaman gör på nytt rollen som Rick Flag och får sällskap av skådespelare som Margot Robbie, Idris Elba och John Cena.

Annons

James Gunn har tidigare uppgett att filmens sista inspelningsdag var i februari och berättar inget om Sylvester Stallones roll i filmen. Gunn passar dock på att hylla Stallone, som han även samarbetade med i filmen "Guardians of the galaxy vol 2".

"Trots att Sly är en ikonisk filmstjärna, har de flesta fortfarande ingen aning om vilken fantastisk skådespelare den här killen är", skriver han på Instagram.

Premiären för "The suicide squad" är planerad till augusti nästa år.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons