Annons

The Avalanches strömmar spelning

Musik • Publicerad 4 december 2020
The Avalanches sänder en dj-show för att fira nya skivan. Arkivbild.
The Avalanches sänder en dj-show för att fira nya skivan. Arkivbild.Foto: Amr Nabil/AP/TT

Albumaktuella The Avalanches strömmar ett dj-set för att fira släppet av sin nya skiva "We will always love you". Det australiska bandet skriver på sin Facebooksida att de sänder från en takterass i Melbourne den 19 december och lovar att spela såväl egna låtar som låtar från den egna eklektiska skivsamlingen.

"Vi lägger ned vår själ och hjärta i det här framträdandet och hoppas det ska lyfta er lika mycket som oss. Låt oss avsluta det här året på ett jävla bra sätt! Kom och dansa med oss!", skriver de.

The Avalanches fick ett enormt genombrott med sitt debutalbum "Since I left you" som gavs ut år 2000. Uppföljaren "Wildflower" dröjde ända till 2016 men väntan på album tre kanske inte blir lika långdragen – bandet bekräftade tidigare i år att en ny skiva är på gång: "We will always love you" släpps den 11 december.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons