Annons

Tone Sekelius tar över nya "Paradise"

Tv • Publicerad 1 juni 2022
Tone Sekelius tävlade i Melodifestivalen i vintras, nu blir det reality-såpa. Arkivbild.
Tone Sekelius tävlade i Melodifestivalen i vintras, nu blir det reality-såpa. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani / TT

Inspelningarna av omgjorda "Paradise" påbörjas inom kort i Mexiko och programmet ska nu "uppdaterats till en modern realityserie med fokus på samtida värderingar", enligt ett pressmeddelande.

Förändringarna sker efter det att två kvinnor våren 2021 anmält att de blivit utsatta för sexualbrott i samband med inspelningen av tv-programmet "Paradise hotel" i Mexiko. Utredningen om misstänkta sexbrott lades ned i våras då det inte går att bevisa brott.

Annons

Förändringarna innebär att deltagare inte längre måste bilda par med det motsatta könet, det är inte krav på att vara singel för att söka till programmet och sovrummen har två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

Dessutom blir det en ny programledare: Tone Sekelius, som skrev historia som den första transpersonen i Melodifestivalen, där hon tävlade med låten "My way".

"Det är en ny dag i paradiset – på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya 'Paradise'. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa", säger Tone Sekelius i en kommentar.

"Paradise" sänds på Viaplay i höst.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons