Annons

Växjö-kille ska baka i tv

Populära bakprogrammet ”Hela kändis-Sverige bakar” är tillbaka med en ny säsong. Bland årets deltagare finns bland andra youtubern från Växjö, Thomas Sekelius.
Tv • Publicerad 17 april 2018
Hela gänget.
Hela gänget.Foto: Linus Hallsenius/Tv4

Den 8 maj startar den femte säsongen av ”Hela kändis-Sverige bakar” och det är ett stjärnspäckat startfält som gör upp om titeln årets kändis-hemmabagare. Under fem veckor får tittarna få följa hur youtubern Thomas Sekelius från Växjö, före detta proffsboxaren Armand Krajnc, programledaren Josefin Crafoord, skådespelaren Pia Johansson, mentalisten Henrik Fexeus, läkaren Mikael ”Doktor Mikael” Sandström, gladiatorn Roddy ”Hero” Benjaminsson, programledaren Malin Gramer, stylisten Jonas Hallberg och skådespelaren och programledaren Tilde Fröling får pröva sina kunskaper sett till både smaksäkerhet och teknisk skicklighet.

- Trodde aldrig att jag skulle vara med i ett program där man tävlar om att baka, men det var så otroligt FAB! Och gänget som jag tävlade mot var underbara, verkligen en upplevelse för livet, säger Jonas Hallberg.

Annons

Som programledare återses folkkära Tilde de Paula Eby som stöttar deltagarna i med- och motgångar. Den framstående bagaren Johan Sörberg och småkakornas drottning Birgitta Rasmusson granskar och bedömer deltagarnas bakverk.

- Jag är så glad att Hela kändis-Sverige bakar äntligen är här! Det är ett grymt gäng vinnarskallar till kändisar i år, som både bakar gott och levererar sköna skratt, säger Tilde de Paula Eby.

Vinnaren får skänka 50 000 kronor till valfritt välgörande ändamål samt den stora äran att bli årets kändis-hemmabagare 2018.

Hela kändis-Sverige bakar har säsongsstart tisdagen den 8 maj klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Marie MagnussonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons