Annons

Wilson påstår att hon tvingades avslöja relation

Skådespelerskan Rebel Wilsons avslöjande förra veckan att hon skaffat sig en flickvän kom som en överraskning för de flesta.
Nu uppger stjärnan att morgontidningen Sydney Morning Herald tvingade henne att avslöja relationen med modedesignern Ramona Agruma.
Nöje • Publicerad 13 juni 2022
Rebel Wilson avslöjade sin nya relation med Ramona Agruma på sin instagram och kallade henne sin Disney prinsessa. Arkivbild.
Rebel Wilson avslöjade sin nya relation med Ramona Agruma på sin instagram och kallade henne sin Disney prinsessa. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Enligt Wilson satte tidningen press på henne och hotade att avslöja relationen, något som fick henne att posta en bild på sig själv och flickvännen på Instagram – dagen innan Sydney Morning Herald gick ut med nyheten.

Enligt Wilson kände tidningen till relationen och gav henne två dagar att kommentera det innan de avsåg att publicera nyheten.

Annons

Sydney Morning Herald förnekar att de pressat stjärnan att "komma ut" och menar att de bara ställt några frågor och att de skulle ställt samma frågor om hennes nya partner var en man.

På söndagen kommenterade Wilson händelsen för första gången i ett Twitterinlägg från en användare som anklagade Herald:

"Det var en väldigt jobbig situation men jag försöker att hantera den med stil", skriver Rebel Wilson på Twitter.

Det är inte första gången skådespelerskan är i klinch med australisk press. 2017 fick stjärnan drygt 4,2 miljoner kronor sedan en tidning publicerat felaktiga uppgifter om henne i en serie artiklar.

Sydney Morning Herald har nu bett Rebel Wilson om ursäkt och tagit bort en krönika om skådespelerskans förhållande.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons