Annons

Ledande utbildning

Jubileum • Publicerad 9 mars 2018
Detta är en ledare som uttrycker Smålandspostens politiska linje: för kristna värderingar, konservativ ideologi i förening med liberal idétradition samt för näringsfrihetens och äganderättens bevarande. Tidningens politiska etikett är moderat.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

I år fyller Svenska Nyhetsbyråns skribentskola tio år. Kursen har till syfte att vaska fram morgondagens borgerliga opinionsbildare och har varit startpunkten för flera profilerade skribenter och debattörer.

Genom ett antal träffar på ledarredaktioner runt om i landet under ett års tid får kursdeltagarna förståelse för ledarskribenters hantverk och vardag. Kontinuerlig textproduktion och -kritik innebär en möjlighet att utvecklas som skribent.

Annons

För den som är intresserad av kursen finns mer information på Svensk Nyhetsbyråns hemsida. Känner man sig manad att söka är sista dagen för att skicka in ansökan nu på söndag.

Om du känner att du skulle kunna göra ett bättre jobb med att tolka stiftelseparagraferna än Smålandspostens nuvarande ledarredaktion är du helt rätt person att söka!

Jacob SidenvallSkicka e-post
Annons
Annons
Annons
Annons