Annons

Bikupan har fått en ny rektor

Efter att Bikupans tidigare rektor Bengt-Ove Eriksson köptes ut i början på året har en lärare på skolan agerat tillförordnad rektor.
Nu får Bikupan ny rektor.
Lessebo • Publicerad 13 juni 2018
Foto: Arkiv

Bikupans nya rektor heter Patrik Gustavsson och har tidigare varit lärare i Göteborg. Enligt ett pressmeddelande på Lessebo kommuns hemsida tillträder han inför nästa läsår den 1 augusti, men ska redan nu börja lära känna skolan och personalen.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla Bikupan.. Det ska vara en skola för alla där trygghet och trivsel för personal och elever ska stå i fokus tillsammans med glädjen i att förmedla respektive inhämta kunskap, säger Patrik Gustavsson i pressmeddelandet.

Patrik Gustavsson, ny rektor på högstadieskolan Bikupan.
Patrik Gustavsson, ny rektor på högstadieskolan Bikupan.Foto: Lessebo kommun
Annons

I januari köptes den tidigare rektorn Bengt-Ove Eriksson ut för en halv miljon. Detta efter att ha sagt upp sig, enligt tillförordnade utbildningschefen Therese Linnér och kommunchef Christina Nyquist.

Sedan dess har läraren Camilla Petersson agerat tillförordnad rektor. Hon ska nu återgå till att vara lärare.

Johannes TurstamSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons