Annons

Bilist omkom i frontalkrock utanför Lessebo

Den bilist som frontalkrockade med en lastbil på riksväg 25 i torsdags kväll omkom. Det bekräftar nu polisen. Anhöriga är underrättade.
Lessebo • Publicerad 18 november 2017
Personbilen började brinna och blev totalt utbränd efter att ha frontalkrockat med en lastbil på riksväg 25 utanför Lessebo i torsdags kväll. Personen i bilen omkom i olyckan, bekräftar nu polisen.
Personbilen började brinna och blev totalt utbränd efter att ha frontalkrockat med en lastbil på riksväg 25 utanför Lessebo i torsdags kväll. Personen i bilen omkom i olyckan, bekräftar nu polisen.Foto: Carl Carlert

Det var vid sju-tiden på torsdagskvällen som personbilen frontalkrockade med en lastbil på 25:an strax utanför Lessebo samhälle. Ett omfattande räddningspådrag var snart på plats och kunde konstatera att personbilen av okänd anledning kommit över på fel sida av vägen. Efter den våldsamma kollisionen fattade bilen eld och blev totalt utbränd.

Polisen bekräftar på fredagskvällen att föraren, som var ensam i personbilen, omkom i olyckan. Anhöriga ska vara underrättade.

Annons

Däremot har kroppen ännu inte identifierats men har skickats till Lund för rättsmedicinsk undersökning.

– Det kan bli så ibland att anhöriga underrättas även om inte kroppen är identifierad. Det handlar då vanligen om att man inte misstänker att det var någon annan som körde bilen, säger Emir Bajric, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons