Annons

Hel gata i Kosta till salu

För den som är trött på osämja med grannarna finns ett boendealternativ i Kosta. På Hemnet ligger nu en hel radhuslänga ute till salu.
Kosta • Publicerad 9 augusti 2019 • Uppdaterad 10 augusti 2019
På Rydvägen i Kosta ligger en hel radhuslänga ute till salu för 700 000 kronor.
På Rydvägen i Kosta ligger en hel radhuslänga ute till salu för 700 000 kronor.Foto: Alessandro Nilsson

Den som har svårt för sina grannar har en möjlighet till lugn och ro i Kosta. Via Hemnet säljs just nu en hel radhuslänga ut på Rydvägen.

Radhuslängan som tidigare användes som vandrarhem och som sommarbostäder säljs nu för sammanlagt 700 000 kronor. De sex husen i radhuslängan är tvårummare på 55 kvadratmeter vardera och säljs ut möblerade enligt annonsen på Hemnet.

Annons

Sammanlagt blir den nya eventuella ägaren tomtägare till hela 2 839 kvadratmeter tomt och en boyta på 276 kvadratmeter plus 46 kvadratmeter i förrådsutrymme.

Tvärs över gatan säljer även den forne ägaren till vandrarhemmet även sin egen villa. Priset för villan i sig är också 700 000 kronor. Villan, som består av fyra rum, omfattar en boendeyta på 117 kvadratmeter och en tomtyta på 1 304 kvadratmeter.

Alessandro NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons