Annons

Försvunnen kvinna hittad – har förts till sjukhus för kontroll

Ljungby • Publicerad 31 maj 2024
Polisen har dragit igång en stor sökinsats för att hitta kvinnan.
Polisen har dragit igång en stor sökinsats för att hitta kvinnan.Foto: Patric Söderström

Under torsdagen försvann en kvinna i 40-årsåldern från sitt hem i Ljungby kommun. När hon inte hade synts eller hörts till vid midnatt larmade anhöriga polisen som nu söker efter kvinnan och ber om allmänhetens hjälp.

Det var under torsdagseftermiddagen som kvinnan försvann och vid försvinnandet var hon klädd i svarta träningstights och vit/rosa tröja. Hon beskrivs ha mörkt, lockigt hår som går ner till axlarna. Kvinnan lider av diabetes och därför anses läget vara kritiskt.

Annons

Polisen uppmanar personer som ser eller tror sig ha sett kvinnan att ringa 112 och begära att bli kopplad till Polisens regionledningscentral.

Polisen har under natten och morgonen sökt i området nära kvinnans hem men ännu inte anträffat henne. Flera polispatruller och spårningshundar deltar i sökandet.

Vid halv tiotiden på morgonen meddelade polisen att kvinnan har hittats på en plats i centrala Ljungby.

– Hon anträffades vid halv niotiden av polisen och hon mår efter omständigheterna bra. Hon har förts med ambulans till en sjukvårdsinrättning och polisen misstänker inte att hon har utsatts för något brott, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons