Annons

Två inbrott i Ljungby

Två företag i Ljungby fick besök av inbrottstjuvar på tisdagskvällen.
Ljungby • Publicerad 13 augusti 2014

Det var strax innan midnatt på tisdagen som två inbrott skedde i Ljungby. Det första skedde Enertech där någon eller några har krossat en ruta och sedan plockat ut fönstret. De har sedan gått in via fönstret och sökt igenom företags kontorslokaler. I nuläget är det oklart vad som stulits men en brottsplatsundersökning kommer att göras under dagen.

Det andra inbrottet skedde bara några minuter senare, på Joma. Även där krossades en fönsterruta och det är okänt vad som stulits. Men det är i nuläget oklart om det sker någon teknisk undersökning av platsen.

– Den polispatrull som var på plats i går kväll kunde inte se några spår. Så det är inte klart än om vi ska undersöka platsen eller inte, säger inre befäl på Kronobergspolisen, Carina Berggren till Smålandsposten.

Per Jodenius
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons