Annons
Nyheter

Det är alltid roligt att träffa er läsare

I lördags var jag i Alvesta. I samband med julmarknaden i Alvesta (du kan läsa och se lite av det som hände på julmarknaden på sidan A14 i dagens tidning) hade Smålandsposten öppet hus på redaktionen.
Nyheter • Publicerad 2 december 2013

Tillströmningen av Alvestabor var stor och många tog chansen att rösta på luciakandidaterna, prata tidning eller bara dricka en kopp värmande glögg. Det är alltid kul att träffa läsare och jag fick höra från flera håll att ”det var en ung nyhetschef” så jag lovar att komma tillbaka nästa år!

???

Annons

Hör av er med tips. Varje dag har vi nyheter med i tidningen som har sitt ursprung ur telefonsamtal eller brev som skickats in till oss här på redaktionen. Ni läsare är vår viktigaste källa till nyhets- och reportageuppslag och vi finns till för er skull så tveka inte att höra av er! Just nu kikar vi till exempel på en sammanfattning över nyheterna från året som har gått. Har du några speciella önskemål på artiklar som du tycker­ att vi ska följa upp? Tipsa på nyhet.red@smp.se eller skicka ett brev till Smålandsposten, 351 70 Växjö.

???

Har er förening anordnat ett evenemang eller haft möte så finns möjligheten att få ett kort referat därifrån infört i tidningen under rubriken ”noterat”. Gå in på www.smp.se och rapportera in ert föreningsmöte.

???

Nu är han här. På sidan B7 hittar du första avsnittet av tomtens berättelse som vad som händer i hans, Tomtemors och nissarnas liv fram till jul. Tomten vill gärna att ni skickar teckningar till honom så ta chansen! Har du tur så kommer just din teckning med i tidningen, annars hamnar den på tomtens anslagstavla vilket inte är fy skam det heller.

Ha en riktigt trevlig måndag och välkommen till vecka 49.

Jens Pehrson är nyhetschef på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons