Annons
Nyheter

Märkligt frieri av Carl-Olof Bengtsson

Kommentar till Växjö behöver samarbete över blockgränserna av Carl-Olof Bengtsson den 11 juni. I en debattartikel i Smålandsposten konstaterade Carl-Olof Bengtsson (S) att Växjö plötsligt behöver ett nytt styre över de poli­tiska blockgränserna.
Nyheter • Publicerad 20 juni 2014

Som Folkpartist och vän av ordning så ställer man sig genast frågan hur det skulle gå till? Folk­partiet har sedan valet 2006 ingått i en allians som framgångsrikt styrt Växjö.

Vårt svar till väljarna är att vi ser stora möjlig heter att bedriva vår ­politik även fortsättningsvis i ett sammarbete inom Alliansen, och kommer således att aktivt verka för det även fortsättningsvis.

Annons

Vår gemensamma politik, de senaste åtta åren, har varit mycket framgångsrik för Växjö och Växjöborna.

Att Bengtsson nu inte vill invänta ett valresultat tycker jag låter lite desperation över det hela. Det är väljarna som bestämmer hur Växjö ska styras?–?inte Carl-Olof Bengtsson.

Folkpartiet tycker dessutom att inviten kommer mycket konstigt i tiden, då vi inom Alliansen precis har presenterat en mycket stark budget, samtidigt som opposi­tionen presenterar en budget med en skattehöjning för att få ihop sin ekonomi.

Med anledning av detta faller inviten på sin egen orimlighet och frågan är därför inte aktuell.

Nils Fransson (FP), Växjö

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons