Annons
Nyheter

Vi ska bli det bästa äldreboendet i Växjö

Visst har det förekommit misskötsel av Tellusvägen 14 bedrivande av vård. Det har rört sig om personal som inte kan prioritera sitt arbete. Vi har hela arbetsveckor och planerar vårt arbete därefter. Hinner vi inte duscha en dag så gör vi det nästa dag i stället.
Nyheter • Publicerad 11 december 2010

Kommentar till artikeln Allt klirrar inte gott som drivs privat av signaturen Tell Us The Truth den 9 december.

Jag är en i personalstyrkan som varit med från början och har hela tiden försökt få bort personal som inte hör hemma hos Attendo. Våra ledord är engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Vissa av kollegorna har inte kunnat arbeta efter den devisen.

Annons

Som det är nu har vi haft regionschef och personalchef hos oss och försöker komma tillrätta med de problem vi har. Då innebär detta att vi tar bort personal som inte hör hemma här.

Visst, ibland är det stressigt och mycket att göra, men det går! Jag vet för jag gör vad jag ska och planerar aktivt mitt arbete utefter veckans gång (engagemang), tar hjälp av kollegor då jag behöver det (hjälpsamhet). Dessutom har jag till och med trots ”all stress” startat upp något vi kallar lördags/söndagsmys. Det innebär att jag bjuder alla brukare i huset på hemlagad mat antingen lördag/söndag, samt sjunger tillsammans med dem. Det hade jag aldrig hunnit om det nu är sådan katastrofal tidsbrist. Men jag hinner tack vare mina kollegor. Det vill säga de kompetenta.

Vi på Attendo Tellusvägen 14 har rätt att gå ut i press (det gör jag nu). Jag har aldrig blivit utsatt för hot, kanske blir jag det nu då jag lämnar ut mitt namn, vilket skribenten till Allt klirrar inte gott i kassan vågar (anställda här).

Nej, nu blir det nya tag på Tellusvägen. Vi ämnar bli det bästa äldreboendet i Växjö. Äntligen får vi chansen!

Anna Fernlund, anställd på Tellusvägen 14

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons