Annons
Nyheter

Gitselov till Kalmar FF

Nyheter • Publicerad 5 december 2011

Alexander Gitselov lämnar uppdraget som tränare för Nybro. Tidigare i höstas började han arbeta i Kalmar FF:S organisation. Det var tidigare tänkt att han skulle dubblera, men så blir det inte. Festim Peso tar över som tränare i Nybro.

– Alexander och Festim hade en diskussion i veckan och de kom överens om att Festim skulle ta över. Gitselov kommer dock vara kvar i organisationen och hjälpa till med träningar då och då, säger Patrik Berg , sportchef i Nybro till Barometern.

Annons

***

Som vi redan berättat i papperstidningen har IFK Lammhult gjort klart med sitt tredje nyförvärv. Dennis Sjöbäck kommer närmast från Växjö BK. Han beskrivs som en spelare med "en härlig vänsterfot, är snabb och har ett bra spelsinne". Sedan tidigare ärAndreas Bengtsson och Victor Stålberg från Rottne klara för Lammhult.

***

Slätthög presenterar ett gäng nya spelare på sin hemsida. Pontus Lind kommer från Växjö BK och Masoud Panshiri från IFK Grimslöv. Klubben har också gjort klart med tre unga spelare från Moheda: Viktor Olsson, Martin Widroth och Emil Lillieblad . Nya i Slätthög är även Johan Magnusson, Hayrula Jakub och Pontus Skoog Hjertqvist .

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons