Annons
Nyheter

Ljung till Åryd

Nyheter • Publicerad 31 oktober 2012

Åryd vann Kronobergsfyran och spelar i elitfyran nästa säsong. Laget kommer att ledas av Peter Ljung som nyligen lämnade division 3-laget Rydaholm. Trots att Peter Ljung bara är 33 år har han varit tränare i tolv år. På meritlistan finns avancemang med Alvesta och Stockaryd/Rörvik.

***

Annons

Målvakten Markus Lindberg blir ny assisterande tränare i Rydaholm. Han fick hoppa in mellan stolparna under den gångna säsongen när Johan Åkerdal skadades. Nästa säsong kommer han att leda laget tillsammans med nye tränaren Nesco Kadiric . Markus Lindberg har tidigare tränat Växjö FF och han har också haft uppdrag som distriktsförbundskapten för spelare födda 1998 i Småland.

***

Ljungby har förnyat kontrakten med ytterligare två spelare. Jonas Linnell och David Rundberg kommer även framöver att spela division 2-fotboll på Lagavallen.

***

Rottne har gjort klart med en ny tränare inför kommande säsong. Magnus Isacsson lämnar klubbens äldsta ungdomslag för att i stället coacha seniorlaget. Nya i ledarstaben är även Peter Claeson, Göran Törn och Ulf Jakobsson .

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons