Annons
Nyheter

Rydaholm bjuder på julklappar

Nyheter • Publicerad 9 december 2011
Denis Jahic skjuter Sölvesborg till division 2 mot Älmhult. Nästa säsong spelar han med Rydaholm.
Denis Jahic skjuter Sölvesborg till division 2 mot Älmhult. Nästa säsong spelar han med Rydaholm.Foto: Filip Sjöfors

Rydaholm bjuder sina fotbollssupportrar på två riktigt fina julklappar. Denis Jahic och Johan Gunnarsson är klara för division 3-klubben.

Denis Jahic är ett bekant namn i Kronobergsfotbollen, trots att han kommer från Blekinge. Förrförra säsongen sköt han bort Älmhult från division 2 med sin avgörande frispark på Älmekulla. I stället gick Jahic och Sölvesborg upp. Den senaste säsongen har han spelat med Saxemara i division 3. Rydaholm beskriver honom som "en kylig mycket spelskicklig teknisk spelare med ett grymt bra tillslag och är speciellt bra på fasta situationer".

Annons

Nyförvärv nummer två kommer från Gislaved. Johan Gunnarsson, född 1991, har Bor som moderklubb. Han har också spelat för IFK Värnamo och han var med när laget tog klivet upp till superettan under Jonas Therns ledning. Han beskrivs som "en riktig karaktärsspelare som är snabb, löpstark, genombrottssäker och som vi kallar för den moderna tvåvägsspelaren.

Fyra spelare har dessutom valt att återvända till Rydaholm. Det handlar om Mattias Lundin och Jonathan Ortega från Bor samt Daniel Skenning från Horda och Johan Elmblad från Bor.

***

Tidigare i veckan värvade Ljungby David Nilsson från Växjö BK. Han fanns på planen i torsdagens träningsmatch i Tipshallen mot Moheda. Division 2-laget Ljungby van med 3-0. Emil Mårtensson , ny från Råå, gjorde första målet för säsongen 2012. David Nilsson assisterade. 2-0 gjorde testspelande Joakim Ivansson från Lessebo. I andra halvlek fastställde ytterligare en provspelare, Kristian Brala , slutresultatet.

***

Växjö BK har gjort klart med två nya spelare. Simon Ericsson kommer närmast från Växjö Norra, men på meritlistan finns även spel med Carlstad United. Det andra nyförvärvet är en återvändare. Daniel Persson kommer tillbaka efter en säsong i Hovshaga.

***

Räppe förstärker med ytterligare ett nyförvärv. Lovande Viktor Johansson från Gransholm är klar för den nya division 3-klubben.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons