Annons
Nyheter

Tillbaka från semestern

Nyheter • Publicerad 12 juli 2012

Lokalfotbollsbloggen är tillbaka efter semester, men ungefär precis då har alla lokala lag semester. Här kommer dock ett par nyheter.

***

Annons

Division 3-laget Rydaholm lånarJohan Hult från IFK Värnamo under hösten. Han beskrivs som en vänsterfotad, snabb och passningssäker spelare som kan spela såväl offensivt som defensivt. Johan Hult har Värnamo som moderklubb och har varit med på resan uppåt i seriesystemet med Jonas Thern som tränare. Han är också lillebror till Elfsborgs nya stjärna Niklas Hult .

***

Kvartsfinalerna i Smålandscupen har lottats och ska avgöras innan den 8 augusti. Två lokala lag finns kvar. Ljungby kommer att möta Råslätt och IFK Lammhult kan få möta Husqvarna FF. Först måste IFK Lammhult dock vinna mot Tenhult i åttondelen. Den matchen spelas den 2 augusti.

***

Smålandspostens fotbollstävling Coachen har sommaruppehåll. Ledare i tävlingen är laget Erlandsson FC 3 som samlat ihop 123 poäng. Det är nio fler än tvåan Hajen. Trea på listan är samme coach som även ligger etta. Niklas Erlandsson från Väckelsång har verkligen bäst koll på lokal fotboll just nu.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons