Annons
Nyheter

Coca cola och läcks

Nyheter • Publicerad 30 augusti 2010

Måndag igen. Tänker inte göra så mycket idag utöver det vanliga. Promenad till och från dagis. Bada Astrid. Duscha mig. Dricka kaffe. Läsa. Kolla mejl. Bädda rent. Eventuellt dammsuga. Rensa kantareller som jag hittade under promenaden. Tvätta. Göra middag lite senare.

Har varit på efterkontroll nu häromdagen förresten. Inget dramatiskt. Vi satt och pratade i en timme, barnmorskan och jag. Hon påpekade att jag säkerligen "hinner med en till".

Annons

Hmm, vi får väl se det.

Leiah gillade kräftskivan förresten. Inte kräftorna men själva skivan. Det bästa av allt var Coca colan. Min flicka dricker inte Coca cola särskilt ofta. När hon väl får det så lyser det i dom blå ögonen. Som i lördags. Hon drack och drack tills hon fick ont i magen sa hon. Efter en stund kommer hon fram till mig och säger:

- Mamma, nu har jag inte ont i magen längre. Nu kan jag äta Coca cola och läcks!

(Läcks betyder läsk.)

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons