Annons
Nyheter

En ny bransch att slå sig in på?

Nyheter • Publicerad 16 oktober 2010
Foto: 

Nu ska vi se var vi var... Jo, i torsdags var vi på BVC, föräldragruppsmöte. Vi pratade om mat. Någon mamma har redan börjat ge bebin mat. Senaste dygnen har Astrid varit ganska hungrig tycker jag. På nätterna har hon velat äta mer och oftare än vanligt. Kanske är det dags? Nja, jag tror jag avvaktar lite till.

Vi fick se en mat-film. Matfilmen har säkert 20 år på nacken av kläderna på "skådisarna" att döma. Men det görs inga upplysande matfilmer längre, fick vi veta. Kanske en bransch att slå sig in på? Naturligtvis är ju grunderna desamma, men det kommer ju till nya kunskaper och rön hela tiden som borde visas på film. Eller hur?!

På eftermiddagen var det sångstund som vanligt, den här gången med en vaken Astrid och Leiah bara älskar det här arrangemanget. Vi hittade en ny Pippi Långstrumpdräkt som hon var tvungen att testa!

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons