Annons
Nyheter

Inga blöjor i en skötväska är ingen skötväska

Nyheter • Publicerad 10 augusti 2010

Har varit på rekordsnabbt läkarbesök med Astrid idag. Ja, det gick undan. Hon vägde 5,7 kilo, hann jag uppfatta och var nog ungefär 60 cm lång. Det gick så fort att jag glömde bort att ta fram hennes lilla kort, det där som man skriver ner längd och vikt på.

Allt var bra, och det var ju huvudsaken.

Annons

I går var vi lite, lite på stan och så hälsade vi på Leiahs och Astrids ena faster. Fikabesöket gick också relativt fort. Lite turbulent blev det i alla fall.

Mitt i kladdmuffinsätandet bajsade Astrid och jag gick för att byta blöjan. Jag riggade skötväskan, rotade lite löst i den för att upptäcka att där var ju inte några blöjor!

Inga blöjor i en skötväska. Det stämmer liksom inte.

Där lång någon byxa, ett par extrastrumpor, våtservetter men inget mer. Jag hade glömt att lägga i fler blöjor! Vojne vjone! Herregud, hur kunde det ske?!

Som tur var så var vi då i stan med relativt kort avstånd till närmaste butik. Faster kastade sig i väg på cykeln och med en hundralapp i näven, redo att införskaffa ett paket med blöjor.

Astrid hann med att göra lite till i badlakanet som hon provisoriskt låg nedbäddad i. Snabba faster kom raskt tillbaka och så var det problemet löst!

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons