Annons
Nyheter

Inget hinder längre...

Nyheter • Publicerad 29 januari 2012

Efter vuxenfest (barnen sov hos farmor) blir man ganska trött. Men kul var det!

Leiah har varit på gympa med några kompisar, ja ni ser vad stor hon blivit. Då tog Astrid i smyg på sig både overall, mössa och skor (fel skor på fel fot, men ändå) och så stod hon bara där. Ja, vad gör man? Klart vi gick ut. Satte henne i pulkan och så gick vi och hon hade ett leende på läpparna hela tiden.

Annons

Grinden i trappan är inte hinder för att Astrid inte ska kunna knalla upp för trappan längre. Nejdå, hon släpar dit en stol, sedan häver hon sig över grinden. Ja, det låter kanske läskigt, men hon gör så...

Nu väntar en tuff dagisvecka. Jag vabbade i fredags, Leiah hade feber på torsdagskvällen nämligen. Nu är hon pigg igen alltså, så i morgon är det dags. Ska ladda med kläder i kväll så att allting ligger framme i morgon bitti... Puh!

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons