Annons
Nyheter

Skötväska med fötter

Nyheter • Publicerad 14 juli 2012

Astrids skötväska har fått fötter. Den är borta! Vi har kollat med alla som vi har besökt senaste veckan, men ingen vill kännas vid den. Nog för att Astrid snart kommer att sluta använda blöjor, men det dröjer väl ett litet tag till kan jag tro. Så det är liiiite dumt det här.

Nu går vi in i semesterlunken. Det är mitt i juli, solen visar sig bara någon gång ibland och det är faktiskt lite så att man önskar sig ner till Italien och vår roadtrip till Toscana för exakt ett år sedan... När man inte ens kan hänga ut tvätten utan att riskera att få den dyngsur, dag efter dag efter dag, då är det illa...

Annons

Men det kanske vänder. Det kanske vänder.

Det börjar bli tufft att mata den här bloggen känner jag. Det finns så otroligt mycket annat som tar upp min tid nu för tiden. Inläggen blir allt glesare och nu kommer jag i alla fall att ta lite semesteruppehåll.

Sedan får vi se vad som händer! Trevlig sommar alla!

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons